Velkommen til Kratbjergskolen

Kratbjergskolen består af 3 skoleafdelinger: Afdeling Engholm, Afdeling Ravnsholt og Kongevejsskolen som er beliggende på hver sin matrikel.

Afd. Engholm, Rådhusvej 5, Allerød

Afd. Ravnsholt, Søparken 1, Allerød

Forældrevejledning til MinUddannelse

Guiden nævner flere login-metoder. UNI-login er den hurtigste.

En dejlig uge med Kids Volley er gået! Tillykke til 2. og 3.årg.!

Så er to fantastiske f-uger på Engholm slut. Der er spillet teater, rejst til Jordan og lavet kunst! Det har været lærerigt og sjovt. Fællesskab og læring i højsædet!

Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle opslag

Mellemtrinnets f-uge matematik på spil Afd. Engholm

Der arbejdes med vand på mange måder i naturvidenskabsugen i indskolingen på afd.Engholm

I dag indviede alle indskolingsbørn det nye fællesrum i gul blok med sang og saftevand! En dejlig dag!

Læsedag indskolingen med besøg af forfatter Anne Sofie Hammer

6.årgang starter med stor succes legepatruljer for indskolingen.

5.B fik en flot 4. plads i orienteringsløb til skole OL - Kun 0,8 point fra en 3. plads

De små synger

Indskolingen holdt i dag morgensamling, hvor 3.årg. optrådte med Kim Larsen sange i samspil. De var så gode, og salen kogte af glade fans!

Børnerettighedsdagen 2018 på Afd. Ravnsholt. Indskoling og mellemtrin arbejdede med sociale verdensmål og udskolingen med børn på flugt.

4. årgang tur til DR-byen - 4.A vinder delfinale for "bedste ide"