Velkommen til Kratbjergskolen

Kratbjergskolen består af 3 skoleafdelinger: Afdeling Engholm, Afdeling Ravnsholt og Kongevejsskolen som er beliggende på hver sin matrikel.

Afd. Engholm, Rådhusvej 5, Allerød

Afd. Ravnsholt, Søparken 1, Allerød

En fredag på Afd. Engholm med morgensang i indskolingen, på mellemtrinnet og bevægelse i klassen!

Ingen aktuelle nyheder
    Camilla Mette Buchter Jensen den 05-12-2018

Uni-login til forældreintra

Deadline for at overgå til uni-login på forældreintra var den 01.12.2018.

Da langt over halvdelen af alle forældre ikke har ændret deres login, har vi valgt at rykke deadline til på fredag d. 07.12.2018.

Læs mere herom i vedlagte 'Vejledning til oprettelse af Uni-login til forældre'.

I dag kom 2 tidligere elever forbi Afd. Ravnsholt for at takke Maibritt Andersen for inspiration og vejledning til livet efter folkeskolen

Børnerettighedsdagen 2018 på Afd. Ravnsholt. Indskoling og mellemtrin arbejdede med sociale verdensmål og udskolingen med børn på flugt.

4. årgang tur til DR-byen - 4.A vinder delfinale for "bedste ide"

6.B vinder konkurrence med deres bidrag om " Bæredygtig Udvikling " - Præsentation på Rådhuset